torsdag 11 december 2008

Vi bygger ny hemsida. Skitlänge.



Vi har grubblat, dissat och tagit oss en och annan funderare. I ett års tid har vi varit Forsmans egna hemsidepoliser. Behöver jag säga mer än att det har gått käpprakt åt helsike? Nu har även Resumé uppmärksammat den oerhört snabba hastigheten av bygget. Och det till flickorna Floridas förtjusning. Nu behöver vi inte längre flippa ur solo.

Näe, nog gnatat om det och direkt till några frågetecken.

Varför, V-A-R-F-Ö-R har dom inte den gamla sidan uppe till den nya är klar? Jajomän, det går att klicka sig till den, men varför inte som första sida? Vad är upp med det? Känner mig som ett pucko, jag förstår verkligen inte.

"I alla jobb som rör oss själva är det inget som vi prioriterar högst. Kunderna går först. Men det klart att vi gärna skulle vila ha upp sajten nu." Säger Erik Sollenberg, VD på F&B.
Yep, girlsen är på det korvspadsklara med att kunderna alltid ska gå först, men visst hade det varit baluns om byråerna blev bättre på att marknadsföra sig själva. Vi längtar tills den dagen kommer. Tummarna och tårna hålls så att vi kanske får se mer av det 2009.

//Helena

Inga kommentarer: