måndag 9 augusti 2010

Rätt och fel med stavning.
Att stava rätt är givetvis en bre grej att syssla med. Men bu och helvete till alla er som hela tiden måste påpeka med era långa, spetisga och polerade fingrar varje gång ni upptäcker något fel. Man får varken en kniv i halsen eller tvång på bootcutjeans för att man bortser från en missad punkt eller en missad bokstav. Jag lovar. Om det inte går till tryck vill säga. Men kan vi inte enas om att sluta håna varandra för ett slarvfel i varandras statusrader och tweets. Det är bara skittöntigt. Och det är bara ni som alltid måste ha rätt som sysslar med sånt trams. Jag lovar alla kan göra fel någon gång. Se bara hur tokigt livet är i Microsofts värld. Där finns ingen hårprydnad, men gärna en horprydnad. Där hittar du heller ingen adresslista, men väl en adresslisa. Inte korrekt. Men bra mycket roligare.

K.R.A.M.
//N.I.N.A

5 kommentarer:

Johannes sa...

Jag är väldigt nyfiken på hur en adresskista ser ut.
Är det en speciell kista man måste bruka eller går det bra med vilken som? Får man bara ha adresser där eller går det bra att lägga en vanlig inköpslista i den med?

=)

Ulrika sa...

Menar du att folk lägger ned tid på att rätta stavfel i andras bloggar...?
Som sagt; horprydnad är ju bra mycket roligare än hårprydnad!

The Girls Of Florida sa...

Johannes: Haha ja en hel kista med adresser. Det vore något att önska sig i present.

Ulrika: Inte bara i bloggar utan även på andra ställen där det egentligen inte spelar någon roll. Men visst är det festligt med en horprydnad. :)

Madlén sa...

Nina, du är skarp som den vassaste eggen ...

The Girls Of Florida sa...

Tack ska du ha Madlén. Och du har alla indianerna kvar i båten. Gillart.