torsdag 8 november 2012

En enkel film om hur illa det kan gå.Där har vi det igen. Enkelheten. Så rätt på, känslosam och så, så fruktansvärt bra.
Som mamma får jag lust att skrika i panik. Som medmänniska krampar magen av olustkänsla. Och som en icke nattvandrade får den mig att längta efter den röda jackan.
Ja, filmen för nattvandring.nu är verkligen något av det bästa jag sett på länge. Mycket länge.
Det är bara att lyfta på hatten och gratulera Klirr. Hurra för dem!


Nattliga kramar
//Nina

1 kommentar:

Lars sa...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

Mvh
Besökstoppen