måndag 3 september 2012

Om sådant jag inte förstår.
Tänk om jag skulle fått uppgiften att lansera en fräsig minivan. Minivan tänker jag, vilka kör sådana? Storfamiljspappor och kidnappare kanske. Eventuellt även praktiska män med promenadkängor och gevär.
Helt sant, det du tänker nu. Jag har noll koll på bilar.
Därför vet jag heller inte att minivanschaufförer är töntar. Men det vet jag nu och jag skrattar kanske inte hejdlöst. Men lite granna kluckar det i magen.
Klart ett bra sätt att
1. Inte se ut som en bilannons.
2. Tala om för världen att en minivan från Ford – det är minsann fräckare, sportigare och mycket manligare än allt annat.
Så fem tut av fem möjliga till Saatchi & Saatchi, Israel.
Töntkramar
//Nina

6 kommentarer:

mikebike sa...

Haha. Bra analys av dig. Spot on skulle jag tro. Men så har jag inte heller nån vidare koll på bilar.

Jag gillar annonserna. Mycket. Roliga och allt sådant där... det är bara det att om man köper en ford s-max så blir man just den där minivanmannen. Därför blir jag tveksam på om detta verkligen kommer funka på ängsliga praktiska familjemän. Risky. Lite för risky.

The Girls Of Florida sa...

Alltid skönt att höra att jag inte är ensam om min okunskap om bilar.
Ja de är risky. Men blir man en tönt om de här minivanen är hippare än alla andra? Man kanske blir en hipp tönt?

mikebike sa...

Haha nä det är ju det som är tanken såklart. Men tycker man verkligen att den är hippare undrar jag. En s-max är ju alltid en s-max. Låt oss enas om att man blir en hipp minivan guy :)

The Girls Of Florida sa...

Tycker vi säger så. För övrigt verkar en minivan rätt bra tycker jag. Får plats med en massa grejer och kan säkert sova med utsträckta ben.

Anonym sa...

Risky? Ja! Men fanns det inte en gay-anspelning här som gjorde detta risky?? Gubbarna framstår mer gay än tönt, men det är kanske bara jag som ser så??
f.ö. bra blogg och alltid intressanta analyser/reflektioner

The Girls Of Florida sa...

Juniorwalden, det ligger så klart i betraktarens ögon. Jag har då aldrig sett som gay, men gör du det finns det säkert fler som gör samma reflektion.

Stort tack för dina ord. Hoppas din dag blir fin som glass.