torsdag 18 april 2013

Tjejer på dass


Ska villigt erkänna att filmen fångade ögat första gången jag såg den. Och visst är det rätt stört, för den visar ju inget konstigt egentligen. Tjejer på dass. Det är ju en vardaglig händelse Om man är tjej och då och då måste tömma sig på kiss, bajs och mensblod. Och det är just mensblodet som här får vara precis så som det brukar vara (får man anta. Det är, tack och lov, ingenting av det som visas).
Annars blir vi matade med blod som är urvattnat blått. Och där tjejerna är så perfekta att ilskan slår rot. De yogar, klär sig i vita kjolar och sover gott trots att blodet sipprar mellan benen.
Så gött jobbat på Momentum och Jesper Ericstam (Social Club) och bra gjort av Libresse att ni tar av hängslen och livrem. Tycker det är fint att ni kommit till insikt att tjejer på dass både är mulliga och smala, glada och ledsna och blodet inte behöver visas.

Men vad som är ännu göttigare än filmen är så klart själva musiken.

Härliga Lulu and the Luvvers med Shout. Så satans rivig!


Oblodiga kramar med sväng

//Nina

2 kommentarer:

Ulrika Reinholdsson sa...

Visst är den bra! Jag fastnade direkt och nu hojtar och skrattar jag och 16-åringen varje gång den visas,minns inte när jag blev glad av en reklam senast!

The Girls Of Florida sa...

Och det är synd. Reklam borde göra folk glada lite oftare.
Tur att det finns undantag.