torsdag 14 november 2013

The Smile Shop


Tonåren. En tid av lycka, ångest, sprudlande känslor, tillväxt, skratt, gråt, hormoner, kärlekspirr, självmordstankar, trötthet, upptäckter och frigörelse. Och acne. En oerhört påfrestande tid. Dessa ansiktsmarodörer får många att må rätt kasst. En del döljer finnarna väl och tänker inte så mycket mer på det men, så finns det dom som tar det värre. Man känner sig ful, äcklig och tror att ingen någonsin kommer tycka att man är fin. Självkänslan dalar och något så naturligt som acne får alldeles för stora uppmärksamhet.

En slät och prickfry hy är något som många drömmer om. Som hjälp på vägen till en bättre hy finns, som du vet, en ocean av produkter. Ett av märkena heter Spectro. För att boosta tonåringar tog Spectro kontakt med dessa unga människor via Instagram och frågade vad som fick dom att le. Resultatet var en feed full av lycka, leenden och glädje. Feeden visades sedan på gamla retro TV-apparater placerade i ett pop up-galleri i Toronto. Ett galleri som till slut blev en glädjekälla, presenterad av Spectro.

Smart tycker jag. Spectro kommer för en lång tid framöver kopplas ihop med glädje och lycka. Och vem kan motstå sådana produkter?

Klapp och bock till reklambyrån Blammo, Canada. Perfa arbetat.

Glada kramar
//Nina

Inga kommentarer: