söndag 24 maj 2009

Jag är för ko-ko för att förstå ho-ho.Det finns oförklarliga saker som överstiger mitt förstånd helt och hållet. Som till exempel varför en del ställer upp i bära-min-frutävlingar, hur så många människor orkar skriva upprörda insändare (om helt knasiga ämnen dessutom, som att det ser för slafsigt ut när män har händerna i fickorna.) eller varför halva befolkningen verkar ha svårt att veta skillnaden på data och dator. Helt obegripligt.
Finax senaste kampanj tillhör även den något jag aldrig kommer att förstå. Det är Malmöbyrån Konovalenko som lyckas ta betalt för ho-ho-kalaset och det om något tillhör oförklarliga ting i vår herres hage.
Vad då blåst på min frukost? Vad då ho-ho i skallen? Tala ut skägget Finax eller förbli i tystnad. För trots om jag skulle äta universums bästa frukost skulle jag aldrig bli smart nog för att förstå er. Ho-ho!

Rubrik:
Hellre fruktmüsli i magen
Än helt ho-ho i huvudet


Brödtext:
Inget i kroppen kräver mer energi än din hjärna. Inte ens Einstein var på topp när han struntat i frukosten. Mest av allt går hjärnan igång på mat med bra energi, till exempel fruktmüsli. Det hjälper både ditt minne och din koncentration – oavsett om det väntar en dubbeltimme i matte eller en budgetrapport före lunch. Det kan vara begåvat att ladda upp med Finax goda bröd eller knapriga müslisorter.
För är du smart – äter du en bra frukost.Stortavla som var eviga morgon senatse veckan har frågat om jag är blåst på fruosten. Svaret är nej. Frågan är väl egentligen om Finax blev blåst på en kampanj.Baksidan bjöd på müslipåsar. Men eftersom gratisprodukter snabbt tar slut såg det mest sunkigt och tråkigt ut när det var länsat på mat.


//Nina

4 kommentarer:

Afrobelita sa...

Hey!

Sv: Det låter som riktigt bra grejjer :)

The Girls Of Florida sa...

Det är det :)

//Nina

Daniel sa...

När ska vi slafsa nyttig frukost tillsammans då?

The Girls Of Florida sa...

Daniel: Så fort jag har ett ärende i finnmarken eller du i Göteborg. Du menar nyttig som i chokladmuffins och en liter kaffe va?

//Nina