tisdag 3 november 2009

Arvikafestivalen söker personal med humor.

Neheej, inte ska man tro att Arbetsförmedlingen har en gnutta humor. Det har minsann girlsen, och framför allt Nina fått erfara. Mer om den mardrömmen kan du läsa här.
Den här gången är det Arvikafestivalens platsannons som har fått kalla handen. Japp, dom försökte helt enkelt skoja till det lite.

Okej okej, jag kan ge mig i vissa avseenden. Själva idén är småkul, däremot kan jag hålla med om att dom verkligen tog i så dom sprack. Sista stycket hade dom till exempel kunnat skippa. Men va fasen, skit samma.

Något sådant här stod det i annonsen som skulle locka kids att vilja jobba på festivalen (taget från Aftonbladet).

Arvikafestivalen söker ett gäng personer som kan testa våra nya festivalidéer. Vi söker personer med praktisk erfarenhet av arbetsuppgifter som att sätta upp tält i hällregn. Grovhångla i baren. Lyssna på mycket hög musik och dansa i timmar i lera. Du bör ha god förståelse för sociala sammanhang, kunna jobba/umgås i grupp tillsammans med berusade, galna människor.


Andra krav är:

*Villighet att jobba sena kvällar.
*Du skall kunna lyssna på mycket hög musik.
*Du kan ställa upp på fotografering.
*Du bör ej ha ha högre utbildning än gymnasiekompetens.
*Du får inte vara rädd för att vara naken.

Intelligens är inte ett plus. Betalning enligt standardarvode + minnen för livet.

*Arvikafestivalen är nordens ledande alternativa musikfestival. Hos Arvika har tiotusentals människor förlorat oskulden och ännu fler fått oförglömliga men dimmiga minnen för livet. Arvika liknar inget annat.


Nu är annonsen bortplockad och anses av AMS som stötande. Vad tycker ni?

Helena.

Inga kommentarer: