lördag 30 januari 2010

Fan och hans burka.Religion kan säkert vara en tröst för många men fan för den när det går för långt. När det blir förtryck, krig och orättvisor. Ni stenhårt troende, kan ni inte ha religionen mer som en hobby? Något som inte påverkar någon mer än er själva. Ni måste ju faktiskt börja inse att ni inte är ensamma på den här jorden. Och ska vi kunna samsas och leva i någorlunda i fred med varandra måste vi ha mer respekt, kärlek och förståelse. Och en jävla massa mindre egoism. Det ska väl inte vara så svårt?

Vi kan börja med att ni som tror att ni måste klä er på något särskilt sätt för att komma till himlen, ni har fel. Det finns ingen gud, Jesus eller någon annan som skulle begära något sådant. Det är rent befängt att tro det. För att inte prata om hur ytligt det är. Varför i all sin dar skulle ett allsmäktigt väsen begära att alla kvinnor ska gömmas under stora skynken? Burka och niqabkvinnor, inse att ni är förtryckta. Förstå att det är bara männens sätt att hålla er under kontroll. Dem håller er som en egendom. Så långt ifrån kärlek du kan komma. Jag tror inte en sekund på att det finns en enda kvinna som bär burka/niqab utan att hon blivit hotad, hjärntvättad eller tvingad. Inte en enda.

Trots att jag är helt och tvärt emot burka/niqab tvekar jag inför en lagstiftning om det. Är det verkligen rätt väg att gå? Jag vet inte. För vad händer med de arma liven då? Får de inte gå ut längre, ska de tvingas vara inomhus hela tiden? Hur ska de då kunna ta med barnen på aktiviteter, kunna arbete, träffa vänner ja allt det där?
Fan rakt ut och jävla satansgubbar! Släpp era fruar fria. Älskar dem er kommer de stanna annars kan ni sitta där och ruttna.

Men så länge det är helt i sin ordning att klä sig i burka/niqab måste det också vara ok att maskera sig på demonstrationer. Vad är skillnaden?

Inga kommentarer: