torsdag 14 januari 2010

Great ideas come from great coffee. Men inte alltid från Storåkers.Nog för att jag begriper att Nescafé vill komma bort från jiddret om snabbkaffe. Men steget till hjärnsläpp känns rätt stort. Och framför allt korkat och onödigt. För jag kan för mitt liv inte förstå varför spånet till kille ska ge den där tjejen en ring. Hon verkar inte vara särskilt förtjust i honom eller hur? Och fattar han inte det innan han dricker kaffe, då kan han inte dricka kaffe särskilt ofta. Men inte nog med att han är kass på kommunikation med det motsatta könet. Hans ekonomiska sida är inte heller av den bästa kvalité. Slänga en ring i vattnet, vad är det för great idea med det? Hemskt ledsen att säga det men det som händer i kaffekoppen och med hela Nescafé gör mig enbart förbryllad. Sorry Storåkers.

Någon som är av samma eller annan åsikt, vädra den gärna här i så fall.

Kram
//Nina

5 kommentarer:

hampus sa...

Detta är faktiskt en av de absolut sämsta filmerna ever. Inte bara är den sexistisk utan visar att det är straighta män som inte får knulla som dricker en viss storts kaffe. Nej det stannar inte där, utan det visar även på ett manér som är typ från 70-talet att det är ok att tänka kortsiktigt, varför gifta sig när man kan köpa en hora runt hörnet.

Det är precis som storåkers, hroran runt hörnet

Anonym sa...

Nestle ligger hos Ogilvy.

The Girls Of Florida sa...

Anonym. Texten "I våras gjorde Nescafé en översyn av reklam­byråläget. De tre nordiska McCannbyråerna bjöds in till en intern pitch. Och efter tio år som nordisk huvudbyrå för Nescafé fick Köpenhamns­byrån se sig slagen av Stor­åkers i Stockholm." som jag hittade på Resumé tolkade jag som att Nescafe ligger på Storåkers.
Möjligt att Ogilvy har andra produkter från Nestle?

//Nina

Tessan sa...

Förbryllande. Varför skulle man vilja köpa samma kaffe som denna LOSER dricker? Does not compute.

The Girls Of Florida sa...

Hampus, ja vad finns det att säga? Du har redan sagt allt.

Tessan, Ingen aning. Lite knarkvarning på kaffet?