måndag 5 april 2010

Livets Lotteri.


Just nu har du chansen att vara med i Livets lotteri. Det är inte som det låter, ett lotteri där man har chans att vinna fem kilo Gevalia av Livets ord. Tack gode gud för det. Istället är Rädda Barnen som precis dragit en gång en kampanj där du får dra en ny livslott. Du skriver in ditt namn, drar i gång tombolahjulet och låter statistiken avgöra ett nytt öde för dig. Jag blev född i USA. Det kanske inte låter så illa. Men det är som ni vet ett land som slåss mot fetma, barnaga, mobbing och analfabetism (svårt ord att skriva).
Lär dig sedan mer om ditt nya hemland genom Flickr, Youtube, Google Maps och Wikipedia. Självklart kan du koppla ditt nya alter ego till Twitter, Facebook och din blogg.

Utomhuskampanjen följer samma spår med annonser som tex. ”Förra veckan föddes Sofi Fahrman i Afghanistan. Risken är stor att hon tvingas växa upp i ett flyktingläger.”

Det är Lowe Brindfors som ligger bakom kampanjen och ja, det finns väl inget annat att göra än att applådera. En välgjord kampanj som håller i sömmen. Snyggt utfört på alla sätt och vis.

Med hjälp av denna kampanj hoppas nu både jag och Rädda Barnen att det kommer in många sköna slantar som hjälper de barn som inte haft samma tur som vi.

Till höger ser ni mig som amerikansk bäbis. Klicka gärna där och skänk några kronor (minsta peng som går att SMS:a är en tia. Och det kan jag lova att du har råd med).

Snurra på hjulet du med, du gör det på livetslotteri.se.

Feta amerikanska kramar
//Nina

2 kommentarer:

Tessan sa...

Ganska rolig kampanj. ^o^ Blev också född i USA fö. Najs, najs... slipper man böka med greencard.

The Girls Of Florida sa...

Jomen visst. Helt klart godkänd. Ses i USA då.

//Nina