tisdag 26 augusti 2008

1-0 Till Blåvitt. Redan innan match


Det senaste (vad jag känner till) i kriget mellan IFK Göteborg och GAIS är denna underbara Gaisblommekampanj. Den är precis lagom kaxig, påhittig och i all välmening.
Om inte jag minns helt holabandola vann IFK bägge sina matcher mot GAIS förra året med 1-o. Med denna kampanj kan jag säga att det redan nu står 1-0 till Blåvitt.


Copyn lyder:"Att vinna utan kamp är tråkigt både för spelare och publik. Det vet alla blåvita. De senaste 16 åren har IFK Göteborg inte förlorat en enda match mot GAIS. Därför startat vi nu en insamling till förmån för GAIS ungdomsverksamhet. Köp Gaisblomman för 16 kr. så kanske vi kan få lite bättre motstånd och roligare derbyn i framtiden. Läs mer på www.gaisblomman.se.
//Nina

6 kommentarer:

PN sa...

Har sett den flera ggr, men aldrig läst den. Dissat den direkt eftersom det handlar om fotboll, men nu när jag tog mig tid efter Ninas tips så fick den mig att garva högt! Riktigt bra måste jag säga :D

Men som sagt, det är reklamen som är underhållande - inte fotbollen ;)

Nina sa...

Fotboll kan vara oändligt tråkigt. Men också oändligt spännande. IFK är alltid oändligt sköna.

GAIS kan också. Fast inte på plan.

Anjo sa...

Gais skrivs aldrig med versaler rätt igenom. Helst bör man inte skriva ordet alls, men ibland måste man... Kom igen, Blåvitt.

Nina sa...

Haha kanske mer gaisBAJS. För att vara riktigt pubertal.
Men det finns ett värre lag lag från stan som börjar på ö. Det namnet är riktigt präktigt.

PO sa...

Hej, detta har inget med inlägget att göra.. men snälla kan ni inte byta bakgrundsfärg på eran blogg, jag kan inte läsa inläggen annars.. det blir som nån slags migrän/epelepsieffekt :)

Girlsen sa...

Ursäkta. Något knasigt hade hänt men nu ska det förhoppningsvis se bra ut. Annars är det bara att säga till.
Hej hopp på er!