söndag 10 augusti 2008

Vapen säljes för 20 kronor och droger är ok

Ett utdrag från helgens festival:

En god vän till mig köper en flaska Ramlösa för en tjuga inne på serveringen. Tar med den ut oöppnad och ska efter en stund ta med den in igen (ja det va ett jäkla rännande på henne).
Vakten säger då att flaskan inte får tas med in eftersom den kan användas som vapen. Min snabbtänkta vän spelar förvånad och säger "Va, säljer ni vapen här inne. För bara en 20 kronor dessutom!" Vakten spelade inte ens förvånad utan tittade bara på vännen min och tog flaskan.


Samma vän får frågan under visitering av väskan, "Har du husdjur, vapen eller alkohol med dig?".
Är det vanligt att man knökar ner sitt husdjur i väskan när man går på festval? För övrigt verkar droger och kanyler vara helt i sin ordning att plocka med sig in.
//Nina

1 kommentar:

Anonym sa...

Det där med husdjur är ett gammalt knep för att lätta upp humöret på småstiffa festivalbesökare. Förvånande många tycker det är roligt av nån konstig anledning.
WoW var ovanligt hårda på vad man fick ta med sig. Öppnade flaskor är inte ok eftersom det kan vara Sprit eller GHB i (hyfsat ofta är det dessutom på det viset). Oöppnade brukar däremot vara ok. Misstänker att det ändå har med GHB att göra.