lördag 23 augusti 2008

Ta mig tillbaka till Palmestranden


Häromsistens, mitt på blanka extremtidiga morgonen, sprang jag på en trevlig grej. Och eftersom att Floridatjejerna är suckers för gerillareklam så var såklart lyckan gjord. Det jag hittade var cocosnötter, utspridda lite överallt. En lapp var fastsatt: "Ta mig tillbaka till Palmestranden, hittelön utlovas" och en adress i närheten. Efter en del forskning visade det sig att om man lämnade in nöten var man med i en tävling. Fick en regnponcho, läppbalsam med solfaktor, en lott och lite annat smått. Bra jobbat Stena Line. Tummen upp!
//Helena

2 kommentarer:

PN sa...

Nu kanske det var mer kring historien än vad som kom fram i er lilla summering, men - jag får iaf inte ihop ekvationen med gåvorna. De lät lite motsägelsefulla (solfaktor/regnskydd) och varken eller rimmar med Stena Line (?). Oh well, kanske bara jag som är lite anti-Stena nu efter vår senaste uppgift ^^

"Gratis är gott, dum är den som bju'r" ;)

The Girls Of Florida sa...

Nej, det håller jag verkligen med om. Gåvorna borde ha hållit konceptet "cocosnötödeötemat". Solskydd, ja visst. Men varför regnponcho? Vill man verkligen ha en semster där man behöver en regnponcho?

Gåvorna kan kännas lite snåla också. Idén var tummen upp. Gåvorna tummen ner.