tisdag 9 juni 2009

Utan byxor i verkligheten.Jag är tydligen inte ensam om att störa mig på Pierre Roberttrosan. As Good as it gets har även hon lagt upp ett inlägg om denna underbyxa från verkligheten. "Fit for Reality" säger dom, ”hmmmm” säger jag. I trosverkligheten där jag bor springer man inte ut för att leendes knuffa runt på bilar utan att skyla sina småbyxor. Jag undrar varför hann kvinnan ta på sig höga stövlar men inte ens ett par mjukisbrallor?
Visst har säkert mina grannar sett mig i trosor. Men då får dom skylla sig själva att dom har koll på min balkong. Jag skulle aldrig drömma om att springa ner på gården i bara underbyxor. Och jag är tacksam över att ingen annan gör det heller.

Alldeles säkert gör Pierre Robert sköna trosor som är sydda för att inte dra sig mot mitten av rumpan (och måste dras ut från skåran, vilket är mindre parant) men för den sakens skull är det inga jag visar upp för allmänheten. Gör du?

//Nina

6 kommentarer:

Dan.. sa...

Jag skulle inte ha något emot om kvinnan i reklamen (el liknande) sprang gatan upp och ner i bara trosorna och puttade bilar.....

fast det är ju jag....

The Girls Of Florida sa...

Precis, det är ju du det. Du och alla andra män :)
Kände att jag lär lite väl mycket bitterfitta där.

Dan.. sa...

men, testa att gå runt i bara trosorna några dar (vilka trosor som helst) så är du nog inte lika bitter.....

; ) Dan...

Eva sa...

Men hon hann ju sätta på sig det viktigaste.
De höga stövlarna.
Som sagt var..........
;)

The Girls Of Florida sa...

Dan: Jag går runt i trosor varje dag, men oftast med nåot över. Han den där Naken-Janne måste vara allt annat än bitter :)

Eva: Tur att hon fick på sig stövlarna, man får tänka på hur man klär sig ibland.

//Nina

Dan... sa...

hade inte naken-janne nån fruktansvärt ful keps ?? typ lantmännen lr nåt sånt, jag drar en paralell till hennes stövlar, det är detaljerna som gör det liksom....