tisdag 6 oktober 2009

Lidl svarar.

Ok, nu har Lidl svarat på min mensiga pannbandfråga. Och så här skriver kundtjänstchefen:
"Lidl hade redan innan vi öppnade våra första butiker i Sverige, tecknat ett kollektivavtal med Handelsanställdas förbund (Handels). Detta kollektivavtal ger våra medarbetare samma anställningsvillkor som alla andra butiksmedarbetare i vår bransch.

Vi har sedan starten i Sverige haft ett väldigt bra och konstruktivt samarbete med Handels och vi är väldigt måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Det är i slutändan medarbetaren i butik som dagligen möter våra kunder och som är avgörande för vår framgång på den svenska marknaden.

Pannbandshistorien har under några år spridits via olika källor men vi kan försäkra dig om att det inte finns någon som helst sanning bakom detta rykte."

Jag säger som Tomas DiLeva, Vem ska jag tro på?

Kram kram
//Nina

3 kommentarer:

Fredrik sa...

Enligt den här länken var det i Tjeckien och Polen som detta ägde rum:

http://www.kvp.se/1.131770

Om det är sant eller inte vet jag inte. Däremot verkar det minst sagt orimligt att det här någonsin skulle kunna hända i Sverige. I så fall hade det inte resulterat i någon löst rykte, utan i tidernas ramaskri i varenda tidning och nyhetsprogram.

Den tjocke konsulten sa...

Jag tror det är ett tokvinklat påhitt och handlade därför på Lidl idag.

Att inte kunna gå på dass när som helst är fö. inget ovanligt i industrin, det får man göra på rasterna.

The Girls Of Florida sa...

Den tjocke konsulten, Jag är inne på samma spår som du. När jag monterade bilar var det inte heller på tal om att springa på toa hela tiden. Fast det klart, några röda pannband behövdes inte.