lördag 6 mars 2010

Ansök nu.


Det här inlägget tillägnar jag till alla er som "sitter mellan jobb" (arbetslös är ett för jäkla deprimerande ord). Jag var själv en av er för ett par veckor sedan och det är fasen inte lätt. Men, hang in there, med lite jäklar anamma och en stor portion tålamod har allt förr eller senare en lösning.

Skippa platsbanken, Metro jobb och Stepstone ett ögonlock och kolla in det här. Det här är drömjobbet som innebär att du ska glassa runt i 30 helger på 30 festivaler i sommar, du ska blogga, twittra, facebooka och lite annat smått för 330´000 sköna pickadoller. Är du en übersocial festprisse med en sjuhelsikes uthållighet så kör i vind för tusan! Bakom kampanjen ligger tuggummitillverkaren Trident Gum.

Ett härligt jobb minsann, men om vi ska snacka reklam så håll med om att det är lite av en blek kopia av "världens bästa jobb", kommer du ihåg det där najsiga jobbet som en Ben kammade hem, han skulle snorkla, sola, blogga och rensa lite pool på öarna i Stora Barriärrevet för 850´000 kronor. Inte bara det, det fanns en tydligare koppling då det var Tourism Queensland som stod bakom den här kampanjen. Vad tycker du?

Helena.

Inga kommentarer: