måndag 1 mars 2010

Djurrättsalliansen svarar.

Svaret från Djurrättsalliansen har kommit. Dem skriver att varifrån den döda kultingen kommer inte är relevant och med tanke på vad som framkommit bland kommentarerna (läs här) kanske man själv kan lista ut det.
Känns väl så där seriöst.

Kram på er alla, vad ni än har för åsikt.
//Nina

7 kommentarer:

Anonym sa...

Varför tycker du att det är relevant?

The Girls Of Florida sa...

Att kunna svara på frågor rörande en kampanj, att stå för sina val, känns alltid relevant.
Kanske extra mycket här då jag (om jag vore en köttkonsument) antagligen inte skulle vilja välja just den bonden som producent.

Anonym sa...

Vilket är mest relevant, att folk ifrågasätter sitt köttätande efter att faktiskt ha sett en död gris vilket de säkert aldrig gjort i sina liv, eller att du vet varifrån grisen kommer?

"Kanske extra mycket här då jag (om jag vore en köttkonsument) antagligen inte skulle vilja välja just den bonden som producent."

Ehhh? Nehä? Och varför inte det? För du tror att bara på just DEN gården så dör grisar eller?

The Girls Of Florida sa...

Jag kan ha fel, men jag har svårt att tro att någon slutar äta kött enbart för att man sett en död gris. Men som jag har sagt, att kunna svara är alltid relevant.

Är en bonde köttproducent är döden på sitt sätt väldigt närvarade på alla gårdar men långt ifrån alla missköter sig. Jag menar att om någon frågar från vilken gård grisen är, varför är det så svårt att svara? Rädda för att bli polisanmälda?

Tessan sa...

Tja, what can you say - det är en dålig kampanj från slut till finnish. Är väl ett gäng tonåringar som tycker det där med döden är väldigt läskigt och älskar chockmetoden för att få fram sina åsikter. Slöseri med grisar, men sånt resonemang funkar inte på dylikt ologiska individer. Deras aktioner skulle funka bättre om de kunde mer om reklam.

The Girls Of Florida sa...

Tessab. Just så. :)

Anonym sa...

"Jag kan ha fel, men jag har svårt att tro att någon slutar äta kött enbart för att man sett en död gris. Men som jag har sagt, att kunna svara är alltid relevant."

Det tror inte jag heller. Jag tror inte det finns någon enskild sak man kan göra, utan det handlar om att så frön. Eller vet du nån sak man göra för att direkt få nån att sluta äta kött? Tessan, vadå slöseri med grisar? Tror du självdöda grisar går till slakt eller?