lördag 29 november 2008

Årets julklapp lämnar mycket att önska. Men är bra ändå.
Vi skulle kunna ha en omröstning här och nu om vad ni tror blir årets julklapp. Eller så skippar vi det och kommer överens om att årets julklapp blir ett kejsarsnitt. Eller möjligtvis en get.
Cowboy har för ett tag sedan kommit ut med denna suveräna kampanj. Egentligen önskar jag att dom arbetat mer med arten. Men vad sjuttsingen. Det är svårt att klaga på något som trots allt är bra.

Hela idén känns som om den kommer från Floridagirlsen. Utan att skryta. Eller för att skryta. Men det här gillar vi.
Men läs inte brödet. Det är taffligt och löjligt så till den milda grad att jag får feber. Det är totalt onödigt att tala om att en webshop är öppet dygnet runt. Om du inte skriver för Ingvar Oldsberg vill säga. Enligt honom själv har han aldrig varit ute på nätet. Snacka om att vara totalt efter sin tid. Men det är en helt annan historia.
Om cowgirl Helena hade fått sätta sina giriga fingrar på arten och grisfarmar Nina fått använda sina sliriga ord på den här annonsen hade allt varit frid och fröjd. Då hade den blivit riktigt bra. Men inte ska vi bråka om det så här innan jul. Vi gillar idèn. Punkt slut.

PS. Om ni tycker att jag låter stressad och virrig så är det för att jag är stressad och virrig. Ber om ursäkt för det. Nästa inlägg blir säkert bättre.


Texten:
Passa på!
Kejsarsnitt 450 kr

webaidshop.se hittar du de mest otippade presenterna!

När gav du bort ett kejsarsnitt senast? Eller en get, ett myggnät, en skolfrukost?
Webaidshop.se är en biståndsbutik som är öppen dygnet runt och har ett stort urval av vettiga produkter i alla prislägen. Här köper du presenter som gör dina vänner glada och överraskade. Samtidigt som någon verkligt behövande får konkret hjälp. Kan det bli bättre?
-Kom in och kolla!

//Nina

1 kommentar:

Anonym sa...

Öppet mål. Produkten är ju idén. Annonsen har om något förfulat den. Får vara glad att det inte blev värre.

F.ö vill ordidentiferaren att jag skall skriva "inessest". Vad fan är det? Känns läbbigt.n t