måndag 3 november 2008

När döden faller på


Dom här är börjar bli till åren nu. Men eftersom det var vårt första riktiga jobb finns dom i en särskild gömma i våra hjärtan. Eller riktigt och riktigt. Ett riktigt gratisjobb var det. Inte ens en öl tog vi i betalning. Men strunt samma.

Borgliga begravningar är typ som borgliga vigslar. Fast lite tråkigare. Men å andra sidan behöver du inte vara i kyrkan, det behövs ingen präst ja ni fattar grejen. Valfriheten är helt klart större. Valfriheten och personligt var två ord vi ville trycka på, och det gjorde vi helt enkelt så här.
Sammanlagt blev det tolv olika svar på frågan "Hur vill du begravas?" Dom har, eller alternativ skulle ha gått, i Härryda Posten och finnas som flyers samt affischer i Göteborg. Men om det blev av eller inte får ni fråga någon annan. Huvudsaken är iaf att din begravning blir personlig och precis som du vill ha den.
Bilden blev lite suddig här men tryck på den för att se vad som står.

Gör det ni ska och tyck på.

PS. Nina passar på att hylla Alexandersson som i dag spelade sin sista blåvita match. Hipp hipp hurra och sorgeband på. Eller vad nu man säger vid sådana här tillfällen.

//Nina

Inga kommentarer: