lördag 19 september 2009

Mensljugare!


Det sjuder, det kokar och det skvätter över av irritation. Av peka-fingerkänlsa och av fuck-offhumör. Det ryker från öronen och jag frustar värre än Rolf Lassgård i en intim lek. Vem försöker mens-tillbehör-tillverkare att lura? Mens luktar illa, är äcklig och svettig. Det rinner för fan blod ut våra sköten. Det droppar från våra framstjärtar. Våra hormoner skriker choklad och man vill inget annat än att ligga i pyjamas. Nerbäddat framför TV´n. Så ligger det till vad än reklamen säger.

Mens är alla kvinnors äckel. Det spelar föga roll att det är ett tecken på att kroppen fungerar. Att det är ett tecken på ett icke havandeskap. Skit i gulliga monster och rosa blommor. Det funkar inte. Det går inte att göra mensen gullig, mysig och näpet. Sluta försök, ni skämmer ut er. Stort. En vecka i månaden känner vi oss inte ett dugg attraktiva, mysiga eller sugna på att träna i vita kläder. Låt det vara så.
Vi köper inte att mensperioden kan vara gosig. Ni ljuger. Have a happy period – my ass!

Här har vi tidigare dissat Always.

Kram
//Nina

6 kommentarer:

Busmamman sa...

Jag håller fullkomligt med!!
Men testa menskopp. Det låter flummigt, jag vet, men är den bästa uppfinnigen ever!
www.m-kopp.nu är en återförsäljare, men det finns fler.
Man ångrar sig inte!

/Fru Möller

The Girls Of Florida sa...

Menskopp säger du. Låter mer än flummigt men det kanske är nått att testa. Är det inte lätt att tappa hela koppen vid "tappning"?
Jag önskar att någon kunde uppfinna en liten menssuagre. Som en dammsugare. Ett litet rör som suger upp veckans blod. Visst hade det vart gött?

Är du Henriks fru?

Kram
//Nina

Tessan sa...

Nå, det är i alla fall bättre än den där penisförlängaren (också kallad radiobil) på en binda. Tro om det är en man som kommit på kampanjen? Det känns lite som ett desperat tilltag för att få mensiga damer på 'rätt' humör. Varför inte ett upprop för att subventionera bindor, istället. Jag skulle definitivt stödja ett företag som satsade på det. :-)

Kusin P sa...

Heja Nina! Ingen kan sätta ord på eländet bättre än du! :)

The Girls Of Florida sa...

Tessan: Kan vara en man. Men jag tycket det stinker mer Blondibella-tjej-som-lever- i-en-annan-verkligehet-än-resten-av-världens-kvinnor. En sån där rosa gullegulltjej som aldrig skulle kunna säga att hon har mens till en killkompis utan att skämmas.

Kusin P. Tack :)

Tessan sa...

Haha, gud ja. En sån kan det vara. Förmodligen skvätter hon inte mer än några droppar varje cykel. Grr morr.