måndag 21 december 2009

Skönare intimgos med Naked.


Antar att vi är rätt många som någon gång fått uppleva röda prickar efter rakning på diverse kroppsdelar. Inte snyggt och inte alls önskvärt. För att få bukt på just det problemet lanserar nu RFSU en gel. En gel som ser till att den trevliga stämningen som kan uppstå mellan två människor inte blir förstörd. Och jag är Naked evigt tacksam, evigt kanske var att ta i men tacksam är jag, att vi slipper se finstämmiga bilder, långsamma rörelser och fiolstråkar. Istället får vi se irriterande gubbar i röda kroppsdräkter som gör allt för att se till att sexet inte ska bli av.
Humor är kanske det bästa sättet att ta upp både tråkiga och pinsamma produkter. Humor får åtminstone mig att slappna av, bli mer mottaglig för budskapet och framför allt slipper jag bli grinig för att fru Präktig står där med sitt långa finger. Några som inte delar min åsikt är några av Resumés läsare. Nej, nej. Som vanligt ska där gnällas och pikas. Inget är nytt nog, inget är särskilt roligt eller unikt för att surkartarna ska vara nöjda. Tråkigt. Speciellt med tanke på att vi, oftast, inte gör reklam för reklamare utan för helt vanliga människor. Människor som ger blanka fanken i att samma idé har funnits i Brasilien 1997 eller att filmen inte är tillräcklig fräsch. Människor som kan skratta åt larviga, rödklädda män.

Vad tycker du? Tummen upp eller ner för RFSU-filmen och varför finns det ett så stort behov av att lägga in trista kommentarer på Resumé?

Puss puss
//Nina

2 kommentarer:

Kusin P sa...

Håller med! Hellre hissa än dissa =)

The Girls Of Florida sa...

Ialla fall när det förtjänas :)