måndag 14 december 2009

Nyettikerad.

Nu är alla inläggen kategoriserade och det råder ordning och reda. Det tog en del tid men förhoppningsvis underlättar det för er som vill läsa mer än bara det senaste inlägget. Jag tar med er på en snabbguide om de olika etiketterna. Här och nu.

Diskutabelt. Inlägg där vi spyr galla, funderar och åsiktstormar över samhällshändelser. Som tex inlägg om niqab, jobbiga skitungar och kön.

Form. Etiketten som kanske ligger Helena närmast om hjärtat. Inlägg som hissar och dissar logotyper, färg och form. Inlägg som handlar om Redbulldesign, Pepsi och Hundköket.

Helena. Inte inlägg som handlar om Helena. Men inlägg som är skrivna av Helena.

Nina. Kort och gott alla inlägg skrivna av vidundret från Eggby.

Musik. The Girls of Florida gillar musik. Därför har vi här samlat ihop alla musikrelaterade inlägg. Här har vi diggat till bland annat Universal Poplab, Baltimora och Sovjets nationalsång.

Ord. Inlägg där det ordbajsas om ord. Här går det att läsa om ord som tjockmobbning, romantisk jeansjacka och om när jag gästbloggade om ordet nämligen. Bland annat.

Reklam. Inte svårt att lista ut vilka texter som handlar här. Här hittar du inlägg med rubriker så som Mensljugare, Skitbra jobbat av grannarna och El-ändet.

The Girls. Guldlådeäventyret, praktik och annat girlsen fått uppleva. Tillsammans och var och en för sig.

Vi skriver om andra. Skriver om andra görs i stort sett i alla inlägg. Men under denna rubrik finner du inlägg riktade till en viss person, byrå och så vidare, Läs Grattis och ett offentligt förlåt, Breddar skaran med Kukulski och En kvinna på g (fast hon börjar på H) så kommer du förstå vad jag menar.

Övrigt. Här hamnar allt som ingen annan etikett vill ha. Till exempel hittar du här en bild på stjärtstol, Dr. Ekta Pattar och en skål till Ivan Ukhov.

Här lägger vi även alla tips om andra sidor, affärer och annat, typ övriga, grejer. Som People Of Walmart, Failblog och awkwardfamilyphotos-bloggen.

Detta inlägg kommer för övrigt att hamna under Övrigt. Och så var det med den saken.

Puss
//Nina

Inga kommentarer: