fredag 4 december 2009

Studio Total försöker sig på ett försvar.

Sommaren 1993 var Arvikas andra år och mina gudar Einstürzende Neubauten spelade. Natten var ljum, min mage gjorde glädjesnurr och Värmlands skogar har aldrig varit vackrare. När jag kom hem målade jag om mitt vardagsrumsbord svart. Målade Neubautengubben och skrev Arvika-93 med stora bokstäver över hela ovansidan. Jag var stolt. Kände mig utvald. Var drottningen av festival. Och det är den känslan Arvika har vart fenomenala på. Fram tills nu. Ett jävla klavertramp rätt in i kvällstidningsörjan. Det är vad Studio Total har gjort för Arvika.

Så vad har dem att komma med till försvar? Visst bara måste dem ha ett äckligt bra försvarstal som gör att man köper hela skiten? Glöm det. På Facebookgruppen Arvika 10's reklamfilm suger uttalar Tomas Mazetti sig på följande sätt ”Hej, jag är från Studio Total. Kul att se att ni skriver (Lisa:) Sarin. Du har het rätt, det finns en massa problem med sex. Men så fort det pratas sex i media är det ALLTID som problem. Könssjukdomar och sexmissbruk. Det vi ville uppmärksamma är att sex i sig inte är fel eller fult, och samtidigt sno tillbaka lite utrymme från allt kommersiellt supermodellsex.

Ursäkta vad säger karln? Han är trött på supermodellsex och tycker att en festival är bästa arenan för den fighten. Var hittade han den relevansen? Anser Tomas att onani är uppvärmning till sex och på festival gör man inget annat än att sexa järnet? Vad är det för festivaler han går på? Knappast någon med en musikalisk koppling i alla fall.
Trovärdigheten för Arvika dalar och det är synd. För jag vill återigen vara en stolt festivaldrottning. Inte någon Total loser.

Kram kram
//Nina

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen någon som vågar kritisera reklambyrån Studio Total. Byrån är bara luft, äger dock en ovanligt god övertalningsförmåga. INGET av det som dem gjort är nytt. Allt är gjort tidigare av konstnärer. "Den bra berättelsen" kommer dö, tro mig.

The Girls Of Florida sa...

Ja dom har vart riktigt under isen. Eller är. Men jag är nog långt ifrån att tycka det.
Ska bli spännande att se vad dom hittar på här näst.
//Nina

Anonym sa...

nu konkade ju Arvika, hoppas Mazzeti fattar att han är anvarig. Studio Total, supercreddiga men utan trovärdighet. känns mer som roliga timmen än seriös PR.

The Girls Of Florida sa...

Ja tyvärr och bye bye. Känns tragiskt, sorgligt och rasande fel.

The Girls Of Florida sa...

Fast om Studio Total fattat sitt ansvar känns föga troligt.