fredag 13 februari 2009

Begravningsrunkare.

Som ni redan vet begravdes Ingemar Ingo Johansson i dag. Göteborgssossen Anneli Hulthén ansåg att det minsann var stort. Skitstort. Till och med så pass stort att det borde kallas en nationell händelse och sådana ska visas i TV. En gubbe som intervjuades utanför Vasakyrkan strax innan det ringde in tyckte att det var go sol och han hade inget annat för sig i dag, därför struttar han in på en främlings begravning. Galenpanna. Anneli och gubbstrutten på radion, gå hem och gör nått vettigt av er dag.
Visst är det stort att Ingo har dött och ska begravas. För hans familj och vänner. Vi andra har inte med det att göra.
Han var inget helgon som kunde springa på vatten. Han fixade ingen världsfred eller förvandlade alla sjuka barn till friska välbärgade barn. Han gick runt i shorts och slog andra män både gula och blå. Han var en boxare. En boxare. Säkert en go gôbbe med fint hjärta. Men det hjälps inte. Anneli och gubbstrutten, känner ni inte den avlidne så låt dom va. Era snuskiga begravningsrunkare.

//Nina

2 kommentarer:

lord Fredruk sa...

"Han gick runt i shorts och slog andra män både gula och blå".
Sicken lyrik! Önskar bara att han hade hunnit göra samma sak med Anneli Hultén.

The Girls Of Florida sa...

Lord Fredruk: Den där anneli Hultén får sig säkert en snyting när det är dags för henne att träda in genom Pärleporten. Den som väntar på något gott du vet...