måndag 16 februari 2009

Varför säljer Lennart hus?


Av ren nyfikenhet, varför har bland annat Älvsbyhus valt en kändisröst i sin reklamfilm? Vad är det som säger att dom får fler sålda hus när Lennart Jähkel pratar om hur billigt det kan vara att bo i hus. Ja till och med lika billigt som att bo i en lägenhet. Fast just det argumentet tycker jag är lite knasigt. Det kan vara billigt att bo i en hyresrätt men det kan också vara fruktansvärt dyrt. Hur som helst, varför säljer Lennart hus? Jag tänker mer på varför han tar röstjobb än hur fantastiska hus som Älvsbyhus säljer. Vad tycker ni?

//Nina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det beror ju på att kulturarbetare i Sverige inte tjänar några pengar.

Åsa Dahlqvist sa...

Älvsbyhus är ju från Norrbotten och det är också Lennart J. Så jag förstår inte varför han inte bräker på med värsta Lule-målet, här låter det som om han ville dölja sin dialekt.

The Girls Of Florida sa...

Anonym: Tänkte inte på det. Naiv som jag är hoppades jag att en man som Jähkel skulle klara sig på sina kulturpengar.

Men bra eller dåligt för Älvsbyhus då? Jag tänker fortfarande mer på Lennarts sköna röst än hus. Kan också ha med att göra att jag inte ska köpa hus. Kanske.

The Girls Of Florida sa...

Åsa: Jag håller med. Varför hörs inte dialekten? Det känns som att där någonstans låg idén.

Det här är första gången någonsin som Älvsbyhus gör reklamfilm, visst borde dom ha vräkt på lite mer. Den här är rättså tråkig.

Helena.