tisdag 17 februari 2009

Låt inte kvinnan vara normal för guds skull.Kvinnor, damer, tjejer och alla andra av honkön, gillar vi verkligen det här? Det måste ju finnas en anledning till att all smink- och krämreklam ser ut så här. Eller är det lag på att det ska vara så här sunkigt? Nä fy fan, jag vägrar. Vägrar att tro det detta är det enda sättet att kränga ansiktsfärg. Vägrar tro att vi tanter verkligen går på det här. Hur ska honkönen någonsin kunna bli självsäkra, tycka om sitt hull och älska sina rynkor när det bara pumpas ut sån här reklam som mer liknar blödande magsår.

Rubrik: "Jag blir alldeles gråtfärdig av att titta på yngre kvinnor som ser äldre ut än jag."

Vad menar hon? Att hon blir ledsen när hon ser en 18-åring som ser som 20? Hon själv skulle ju kunna vara allt mellan 18 och 40 år. Blir hon ledsen i ögat när hon ser kvinnor som inte sminkar sig, som inte har vajjigt Wellahår eller som inte har antirynkelwrinkelsynthec-kräm.

Eller vad säger ni om denna mycket säljande brödtext? "NYHET PREVAGE EYE. fukttillförande anti-agingkräm för ögonkonturen Framställd i samarbete med Elisabeth Arden och Allergan , tillverkaren av några av världens ledande hudvårdsprodukter. Ögonkrämen innehåller Idebenone, den mest effektiva antioxidanten man kan köpa för pengar, och som effektivt bekämpar tecken på hudens åldrande. När det gäller hudens utseende, motverkar den rynkor och linjer, liksom mörka ringar och påsar under ögonen. Ja, den är effektiv mot allt! Bevis...inte löften."

Ja herregud en sån sjuhelsicke till kräm. Effektiv mot allt och bevis, inga löften. Ja det här bara måste alla kvinnor gå på. Idiotkönet som går på allt så länge dom ser unga och välpumpade ut. Nickedockkönet som går på allt vad män säger. Snälla kom igen. Kan vi inte se till att sånt här försvinner och börja må bra istället. Rynkor, linjer, gråa strån låt dom inte bli våra fiender. Det är ju bara ett bevis på att du är helt normal.

//Nina

Inga kommentarer: