måndag 23 mars 2009

Korvmannen som fattat poängen.
En del företag nöjer sig med att sälja. Visa reklamfilm. Ligga på folks dörrmattor. Skrika högst. Synas mest. Ofta är dom billiga. Noll servicekänsla. Och framför allt saknar dom helt en kundkontakt som får kunderna att faktiskt gilla sin leverantör. Får kunden att bli lojal trots eventuella prishöjningar (till en viss nivå vill säga). Får kunden att prata så gott om leverantören att hon på helt eget bevåg och utan att kosta stora pengapåsen faktiskt drar dit nya kunder.

Sen finns det såklart företag som är raka motsatsen. Som Varmkorv.nu till exempel. Det är en korvgubbe som fattat poängen med kundvård. Inte bara det har han fattat. Han förstår även vitsen med att sticka ut på ett ödmjukt sätt. Att det inte behöver kosta multum att skapa något unikt. Nä, den här gubben är ingen vanlig korvman. Det är korvmannen man aldrig sviker.

Vad gör honom så himla speciell då? Han säljer väl bara vanlig korv eller?
Han är speciell för att han inte bara säljer vanlig korv. Hos Varmkorv kan du lära dig dansa salsa, köpa ”borta-match-kit” (som innehåller bland annat tandborste och kondom), beställa taxi, köpa busskort. Ungefär det mesta du kan behöva efter ett nattsudd.
Men det han kanske är mest känd för är sin korvdejtning. Fyll i din profil i hans pärm eller hitta någon som redan skrivit upp sig. Boka sedan bordet bredvid korvvagnen och hoppas på tur i kärlek. Och skulle inte Amor träffa er är iaf korven god. Åtminstone sojakorven.

PS. Glömde bort att världen är större än Göteborg. Korvmannen finns i hörnet av Kristinelundsgatan/Avenyn framför Akademibokhandeln. Om det inte är för mycket nederbörd står han där fredag- och lördagkvällar mellan klockann 22-05. Han finns även att hyra. Vill ni komma i kontakt med honom finns han på varmkorv@bredband.net.

//Nina

5 kommentarer:

Anonym sa...

Korvdejting!!!???

Love it, Det är ju perfekt att ta bilder på folk som är ute på kvällen, det är ju då man är som snyggast, eller? ;-)

Hans A/Dedicate sa...

Järnkoll. Framtiden smakar wienerkorv. Och man blir alltid varm i maggropen av folk som tar det dom gör och dom dom gör det för på allvar.

(hejhej förresten, Nina! :-) )

The Girls Of Florida sa...

Merkaptan & Hans: Snaska korv mitt i natten och dessutom få en romans på köpet är ett genidrag.

(Hejhej Hans. Hoppas du kryar på dig snart)

Kusin P sa...

*haha* Fy farao vad underbart!!!
Nina, jag måste komma och hälsa på dig snart!! Jag vill ha en korv! :)

The Girls Of Florida sa...

Kusin P: Sånt har ni inte i Leschöping minsann. Klart du ska hälsa på, du vet vart jag finns.
Kram