tisdag 27 januari 2009

Grodan Berlusconi.I dagens Metro kan vi läs att Silvio Berlusconi, Italiens största groda, har gjort det igen. Uttalat sig såpass klumpigt att klockorna stannar.
Efter att två kvinnor blivit våldtagna i Rom kommer han med följande tröst "Vi skulle behöva lika många poliser som vackra kvinnor i Italien". Yeha man, rätta takter. För att underlätta kan du väl lika gärna låsa in all dina vackra kvinnor. Berlusconi fortsätter "våldtäkter går inte att stoppa helt ens i en polisstat". Plötsligt blev jag väldigt. väldigt glad över att jag inte är kvinna i Italien.

Fler galna citat från tokstollen:
"- Tjäna mer pengar!" (ett underbart råd till alla låginkomsttagare)

"- Kommunisterna kanske inte åt barn, men de kokade dem för att gödsla åkrarna." (under ett valmöte om kineser under Mao)

"-Det bästa du kan göra är att utnyttja ditt leende och hitta en miljonär." (karriärråd till en kvinnlig student)

Ibland är gränsen mellan humor och ren galenskap hårfin. Eller vad säger ni, är han lika rolig som Storsdadspojken eller bara beroende av ett madrasserat rum?

//Nina

5 kommentarer:

Flashspelaren sa...

Riktig nöt är vad han är.

The Girls Of Florida sa...

Flashspelaren: rolig på ett absurt sätt

Entapir sa...

Under fiatkoncernens jättekris för ett par år sedan föreslog han att fiat skulle döpa om alla sina bilar till ferrari.
Han är inte bara tokig, utan även en mästare på marknadsföring!

Anonym sa...

Jag som bor i Italien kan bara halla med. Har ar en annan bra groda som tillskrivs Berlusconi som vid ett mote med kvinnliga politiker kallade den samlade publiken for "klimakteriemaffian" ... och om Obama sade han "solbrand" ... Man tar sig for pannan!!!!

The Girls Of Florida sa...

Helt ofattbart. Han låter som en sketch hela han.

//Nina