lördag 11 oktober 2008

Det finns kaffe och så finns det kaffeFör er som funderat, undrat och tänkt, det finns kaffe. Bra va.

Tydligen finns det även bajskaffe. Hur det smakar eller om det ens finns någon som vill smaka låter jag vara osagt. Men jag fattar inte. Är det som vanligt kaffe fast med en korv på toppen? Eller blir det mer som choklad?
Någon som vågat smaka?

//Nina

8 kommentarer:

Anonym sa...

KOPI LUWAK!

Daniel sa...

Kanske man borde göra ett försök?

The Girls Of Florida sa...

Tänk om det faktiskt är göragott. Ok. Hur många vill följa med och göra ett försök?
Typ fredag kl 12.30.

sevenfingers sa...

Det är ju sånt där kaffe där kaffebönorna äts upp av något djur och sedan bajsas ut. Ska tydligen vara något i hästväg vad det gäller smak. Och jag gillar hästar. Roligt att det kallas bajskaffe dock. Väldigt roligt.

Johan sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak

The Girls Of Florida sa...

Tack Johan. För er som inte orkar kolla länken så kommer texten här. Håll i er, nu blir det banne mig kaffe som heter duga.

"Kopi Luwak, som på engelska kallas Civet Coffe, är än så länge den dyraste sorten av kaffebönor i världen. Den skördas i Indonesien, fast inte på samma sätt som andra sorters kaffe, det vill säga från kaffebuskarna. Kopi Luwak utvinns istället ur spillningen av det kattliknande djuret, indisk palmmård (Paradoxurus hermaphroditus), som tillhör djurgruppen palmmårdar. Palmmården äter bara de bästa sorterna av kaffebären, och efter att ha passerat djurets matsmältningssystem kan kaffebönorna plockas ur dess avföring för rengöring och rostning. Ett kilo av de sällsynta kaffebönorna kostar i Sverige cirka 7 000 kronor."

Anonym sa...

hehe. Vad roligt det här blev tillsammans med hela den här bajs-på-händerna-undersökningen.
http://www.metro.se/se/article/2008/10/15/12/1302-65/index.xml

The Girls Of Florida sa...

Haha. Fantastiskt roligt sammanträffande.