måndag 27 oktober 2008

Bör vi vara sömnlösa?Kanske är vi naiva, lite omogna och en gnutta ute på hal is ibland. Men nä, vi brukar inte ligga sömnlösa om nätterna för att börsen rasar. Inte heller bita på naglarna av nervositet för att dollarn sjunker. Kanske borde vi göra det. Eller så fortsätter vi som vi alltid har gjort. Glada, positiva och alldeles rosenskimmrande.

Men. Det kommer väldigt ofta ett men. Sanningen är trots den att lagom till jul släpps båda girlsen vind för våg. Skolan är slut och praktiken likaså. Och ska då alla byråer ligga sömnlösa om nätterna, bita på naglarna av nervositet och bara tokvägra att anställa stans skönaste kreatörspar, ja då … då… då…Ja då blir livet surt för oss.
Så frågan är nu, vad sjuttsingen tror ni om den ekonomiska krisen? Är det media som blåst upp saken alldeles för stort eller kommer verkligen allt gå åt helvete? Kommer det verkligen bli så illa att jag måste söka copyjobbet på Haléns? Kanske blir det några sömnlösa nätter trots allt.

PS. Har ni jobb åt oss maila thegirlsofflorida@gmail.com

//Nina

7 kommentarer:

Anonym sa...

Dollarn sjunker inte. Inte mot kronan i varje fall. Tvärtom kostar nu dollarn över 8 kr, en ökning med typ 2 kr på kort tid.

Så det behöver ni inte ligga sömnlösa på grund av (och det gör ni ju inte heller - ser jag när jag läser lite mer noga)

The Pale Green Woman sa...

Halens måtte ha bantat ner inhousbyrån hårt om de kräver att copyn ska kunna InDesign?

Jesper sa...

ska vi slå vad om att de söker en skivintresserad AD också?

The Pale Green Woman sa...

Och båda ska vara 22 år gamla och ha lång erfarenhet och kosta gratis? :-) Det är en mycket populär typ av arbetskraft.

Anonym sa...

Tror att slicke Marcus skulle må bäst om han fick en modeintresserad alltiallo, d v s en person som kan nästan ingenting om ganska mycket.

Jesper sa...

SKRIV skulle det givetvis stå. Där rök mina chanser.

The Girls Of Florida sa...

Sen att dom söker en person med bara fem fingrar begränsar ju utbudet en hel del.