tisdag 14 oktober 2008

Vad hände på Åkestam Holst?
Vi gillar Åkestam Holst och har all respekt för dom och vad dom åstadkommer. Kanske just därför är det skönt att se denna SBAB kampanj. För den suger. Rejält.
Men det är en lättnad att se att även dom stora jättarna trampar i klaveret ibland.

Men i ärlighetens namn, varför ville ingen lägga mer än två minuter på SBAB? Tre saker är bra med den trots allt. För det första gillar vi känslan av ryskt stövleltramp i hummerannonsen. Den andra är lekfullheten. Den tredje är att det inte vi som gjort den.
Men resten då? Rubriken knyts inte tillräckligt ihop (förvisso står det spar pengar, men vi tycker inte det är bra nog helt enkelt), brödtexten är tråk, tråk och tråk. Och det sista, varför i hela fridens namn har hummern blivit fängslad?

Varför händer sånt här? Några lämpliga alternativ är:

1. Dom har praktikanter på byrån som röker brajja.
2. Det sitter en arbetsgrupp på byrån som gärna vill få sparken.
3. Det var personalfest.
4. En arbetsgrupp äter moralkakor och dricker sunt-förnuft-mjölk varje dag.

Vad tror ni?
Förlåt Åkestam, men det höll inte hela vägen den här gången.

//Nina

4 kommentarer:

Johan sa...

Sjukt konstigt och förvirrande, men nästan skönt på grund av det. Verkligen jättejättekonstigt ju mer jag tänker på dem..

Om man nu ska strejka från att äta hummer, varför blir då hummern arresterad? För att det är olagligt att inte bli uppäten i hummervärlden? Eller för att alla humrar som inte blir uppätna hamnar i nån S&M klubb?

Ja shit asså..

The Girls Of Florida sa...

Ja, det kanske är så att det är olagligt att bli uppäten. Straffet är att du (eller rättare sagt hummern) får leva i fred. Märklig värld den där hummervärlden.

Ulrika Good sa...

Ja, den kampanjen är ett mysterium i klass med snömannen.

The Girls Of Florida sa...

haha ja du Ulrika. Jag håller med. Men snömannen låter iaf gulligt.