tisdag 21 oktober 2008

Kriminella flickor i mataffären


Nina och Helena. The girls of Florida med andra ord har tydligen varit något så tokigt som kriminella i dag. Nästintill iaf.
Vi har begått det grövsta brottet av dom alla. Vi har fotat en kundvagn, med reklam på. Det fick man absolut inte göra väste den annars så runda och söta tanten i kassan. Det var ju reklam. Inget man får fota, det finns förbud mot sådant. Enligt henne. Enligt hennes chef. Enligt Hemköp. Enligt Gud.
Noviser som vi är på den mörka, kriminella sidan undrar vi helt enkelt, får vi fängelse för denna överträdelse? Får vi böter? Eller har vi ens gjort någit förbjudet?
För när blev reklam hemlig?

Alla ni som gått ARU-kursen. Får man verkligen inte ta kort på en kundvagn?

För er som undrar hur spetaklet slutade kan vi avsölja att vi har kvar alla bilder och ingen polis kom. Kassatanten var både gammal och seg så till henne sa vi "jaja". Och gick hem. Grova förbrytare stannar sällan för att få skäll.

//Nina

8 kommentarer:

Anonym sa...

Plåta vad ni vill. Så länge ni inte är på militärt skyddsområde kommer ingen och skjuter er.

The Girls Of Florida sa...

En som hade (nästan) alla rätt på provet borde ju veta.

Anjo sa...

ARU är man och tycker att tanten kan fara och flyga.

Anonym sa...

Samma sak hände mig på the body shop. De hävdade att deras företagskoncept var hemligt(?) och inte fick fotograferas. mmmok

The Girls Of Florida sa...

Kanonidé av Body Shop. Verkar vara skitsmart att sälja hemliga saker.

Johan sa...

Jag har gjort det samma flera ggr, men börjar man med att fråga butikschefen och berätta vad det handlar om brukar det inte vara några problem. Jag tror faktiskt det är olagligt.

The Girls Of Florida sa...

Men frågan ät varför i hellsefyr det skulle vara olagligt?
Är kundvagnen topphemlig och byggd av underrättelsetjänsten, är reklam sekretseebelagt och lika helig som Allah?
Verkar helt ologiskt.

deeped sa...

Alla byråer, kreatörer, butiker och allt annat som anser att reklam på något sätt inte får avbildas är idioter. Det är för fan reklam! Reklam ska synas! Och att få den att synas på andra ställen än där man köpt den är bra (om reklamen är bra). Det är väl det som är problemet - folk gör så jävla usel reklam att de skäms för den och vill helst inte att den ska synas.